...

Gespot Van kastje tot kittig bankje go with the vlo

Gepubliceerd op 30 juli, 2016 door Danny Post

0

Van kansloos kastje tot kittig bankje

Kringlopen komen om in de kitscherige ‘Franse’ kastjes. Niemand wil ze nog hebben. Terwijl je er toch hele geweldige dingen mee kunt doen, zeggen de creatievelingen van Queen of Trash. Zij bouwden zo’n draak van een kastje om tot een fabulous bankje. 

Ik ben nog steeds verliefd op de cassettelamp van Queen of Trash. Wat een briljant idee om stoffige cassettebandjes op die manier te recyclen. Maar het team van creatievelingen dat objecten een tweede leven geeft en die online verkoopt, heeft opnieuw toegeslagen. Ze namen ditmaal een kastje onderhanden waar ze bij de meeste kringlopen helemaal wanhopig van worden. Je kent ze wel: van die houten ladenkastjes die menige grootmoeder met een Marie-Antoinette-complex vroeger in de woonkamer had staan. Ze moesten oud en Frans lijken, maar niemand die erin trapte. Dit waren geen kastjes die uit een chateau langs de Loire kwamen, het waren imitaties van later datum. Kitscherige Zangeres Zonder Naam-glamour.

Kastje Zangeres Zonder Naam

De Zangeres Zonder Smaak propte haar huis vol met deze ‘chique’ kastjes.

Queen of Trash bankje recycling go with the vlo

Van trashy naar classy. Bij Queen of Trash zijn ze experts in ombouwen.

Kastje recycling go with the vlo Queen of Trash

De bovenste lades werden verwijderd en vervangen door een stevige plank waarop je kunt zitten.

Queen of Trash bankje go with the vlo

Leuk vintage behangetje in de zitting plakken en klaar is het bankje!

Wat de luitjes van Queen of Trash deden met het kastje is weer even simpel als vernuftig: ze toverden haar om tot een stijlvol bankje. Op hun site vertellen ze: “De bovenste twee lades zijn eruit gehaald, de achterzijde is vervangen door een solide plank en er is een zitting gemaakt. Vervolgens is het zitgedeelte voorzien van oud jaren zestig-behang en oud gemaakt. Aan de onderkant zijn details verguld met bladmetaal. Om het af te maken wordt er een nieuw zachtroze kussentje bij geleverd.” Hun bankje dat Miss Mila’s Lounge werd gedoopt, is voor 350 euro te koop en indien gewenst kunnen ze er een passend zitmatrasje voor je aan toevoegen (zou ik zeker aanraden). Een eigenwijze aanwinst voor je hal, badkamer of slaapkamer!

Meer weten? Surf naar queenoftrash.nl of neem contact op via info@queenoftrash.nl.

 

Queen of Trash bladgoud bankje go with the vlo

De poten kregen een nieuw gouden randje.

Queen of Trash bankje kussen go with the vlo

Op de site van Queen of Trash staan nog veel meer gerecyclede toppers. Aanrader!

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑