...

Gespot Rataplan Den Haag art deco dressoir go with the vlo 2

Gepubliceerd op 18 augustus, 2019 door Danny Post

0

Verliefd op dit dressoir van RataPlan Den Haag

RataPlan Den Haag is met 5.050 vierkante meter de grootste kringloopwinkel van Nederland. Op hun meubelafdeling kwam ik vandaag dit heerlijke dressoir tegen.

Qua kleding vind ik de winkels van RataPlan sterker dan qua meubels. Dus toen ik vanmiddag na de vlooienmarkt bij het SilverDome in Zoetermeer nog even doortufte naar het gigantische RataPlan-filiaal in Den Haag, bracht ik de meeste tijd door tussen de kledingrekken (op de herenafdeling én de damesafdeling, want vaak hangen verkopers per ongeluk herenjasjes uit de jaren zeventig en tachtig tussen de damesjasjes, omdat ze er wat vrouwelijk uitzien).
Pas toen ik al een uur binnen was, liep ik nog even de meubelafdeling op. Gelukkig maar, want ingeklemd tussen twee gruwelijke kasten stond dit dressoir. Wat een knap oud besje.

Rataplan Den Haag art deco dressoir lades go with the vlo

Deze schoonheid hoort gewoon in het huis van een Go with the Vlo-volger.

Rataplan Den Haag art deco dressoir go with the vlo

Grote kortingen op de kleding bij RataPlan, dus het duurde even voordat ik naar de meubels liep.

Rataplan Den Haag art deco dressoir sleutel go with the vlo

Net geen 85 euro. Zo lijkt het dressoir voordeliger of zo?

Ik had geen meetlint bij me, maar ik schat dat het dressoir circa twee meter breed is. De staat is goed, alleen zitten op het rechterdeurtje enkele schaafplekjes. Die kun je echter betrekkelijk eenvoudig wegwerken. Het mooist vind ik het licht gebogen middenstuk. De bovenste lade is aan de binnenzijde met groene stof bekleed. Vermoedelijk werd deze gebruikt als besteklade.
Inwendig moest ik wel een beetje lachen om de prijs van 84,95 euro. Kennelijk heeft ook bij RataPlan de psychologische prijsvoering zijn intrede gedaan.

RataPlan Den Haag
Laan van Waalhaven 213a
2497 GL Den Haag
Tel. 085-0023034
rataplan.nl

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑