...

Gespot Vintage antiek kamerschermen tweedehands go with the vlo

Gepubliceerd op 5 juni, 2018 door Danny Post

1

Vintage kamerschermen zijn cool én classy

Vintage kamerschermen zijn er in alle soorten en maten. Eén ding hebben ze gemeen: ze geven je woon- of slaapkamer een chique randje. Wat vind je van deze beauties?

Kamerscherm uit de belle époque
La belle époque (‘het mooie tijdperk’) blijft tot de verbeelding spreken. In deze periode, die eind negentiende eeuw begon en eindigde met het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog, kwamen de kunsten en wetenschappen tot grote bloei. Met dit kamerscherm haal je een stukje van die glorietijd in huis. Mooie prijs ook: 195 euro. Klik hier voor de Marktplaatsadvertentie.

Antiek kamerscherm vintage Marktplaats go with the vlo

Een van de drie panelen heeft een scheur aan de achterzijde. Die valt echter wel te repareren.

 

Kamerscherm met Chinese taferelen
Ondanks de belabberde foto’s van de verkoper is de schoonheid van dit vierdelige kamerscherm onmiskenbaar. Op de voorzijde staan allerlei vrouwen afgebeeld, op de achterzijde zingen vogels het hoogste lied. Iets meer dan één meter breed, dus ook geschikt voor het kleinste boudoir. Bieden vanaf 75 euro. Klik hier voor de Marktplaatsadvertentie.

Chinees kamerscherm Marktplaats go with the vlo 2

Misschien kan de verkoper met de opbrengst van dit scherm een betere smartphone kopen?

 

Glas-in-loodkamerscherm
Net binnen bij Madame Curioka in Rotterdam en daar zal het vast snel worden weggekaapt. Een kamerscherm met drie van zulke glas-in-loodpanelen is zeldzaam. Geen object voor mensen met een jolige dronk of de motoriek van Dombo het vliegende olifantje, want redelijk kwetsbaar. De prijs bedraagt 495 euro. Meer informatie op facebook.com/MadameCurioka.

Kamerscherm Old North Interiors Madame Curioka Rotterdam go with the vlo

Beeld je eens in hoe prachtig de zon hier doorheen zal schijnen.

 

Funky kamerscherm
Als de zomer een kamerscherm was, zou hij er zo uitzien. De vrolijke kleuren en bloemenprint werken acuut humeurverhogend. Vermoedelijk gemaakt in de jaren dertig of veertig. Een hartstikke leuk middel om een studentenkamer in een woon- en slaapgedeelte op te splitsen. Bieden vanaf 65 euro. Klik hier voor de Marktplaatsadvertentie.

Funky kamerscherm print vintage go with the vlo

 

Kamerscherm met vogels en bloemen
Je blijft naar de op zijde geborduurde bloemen en vogels kijken. Wat is dit tweedelige kamerscherm een plaatje. De verkopers weten zelf ook wat een cool ding ze in handen hebben en vragen er – slik – 695 euro voor. Maar mogelijk is er wel enige ruimte tot onderhandelen. Gewoon een enthousiaste poging wagen. Klik hier voor de Marktplaatsadvertentie.

Kamerscherm Marktplaats vogels rozen go with the vlo

Het is even een investering, maar je zult er vele jaren van genieten.

 

Rotan kamerscherm
Helemaal de look van Emmanuelle, de erotische film waarmee polderpoes Sylvia Kristel in 1974 doorbrak. Achter dit scherm kun je een spannende striptease uitvoeren. Mijn advies is om er nog een grote rotan pauwenstoel bij te kopen. Daarmee is de stoute Emmanuelle-experience compleet. Drie losse panelen. Vrij bieden. Klik hier voor de Marktplaatsadvertentie.

Rotan kamerscherm vintage go with the vlo

Een scherm dat je tijdens het uitkleden nul privacy biedt. Syl kon er niet mee zitten, jij wel?

 

Deel dit artikel!
Facebooktwittergoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurOne Response to Vintage kamerschermen zijn cool én classy

  1. Pingback: Nog zo'n lekker kamerscherm voor in je huis | Go with the Vlo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑