...

Flea your style amsterdam-garage-mokum-vintage-go-with-the-vlo

Gepubliceerd op 12 januari, 2017 door Danny Post

0

Vintage voor een prikkie bij De Garage Mokum

Als we good old Piet Paulusma moeten geloven dan komen er ijzige dagen aan. De Garage Mokum helpt je om de kou te trotseren. Tijdens een grote sale kun je warme sjaals, truien en jassen scoren voor een paar euro. 

Wie nog nooit binnenstapte bij De Garage Mokum voor een grote garderobe-onderhoudsbeurt, heeft wat gemist. Onderdeel van C4CVintage is dit het vintage paradijsje van stylist Leoni van der Kleij. In een oude garage middenin de Amsterdamse Pijp creëerde ze een plek waar je low-budget kunt shoppen. “Elke donderdag en zaterdag openen we de garage voor publiek. Dan kunnen koopjesjagers en fashionista’s op zoek gaan naar treasures voor de kleinste prijsjes. Voor zo weinig als drie euro heb je al wat. Het is mijn missie om mensen lekker te laten winkelen zonder dat het pijn doet aan de portemonnee.” Wat De Garage Mokum nog aantrekkelijker maakt is dat alle kleding afkomstig is uit de privécollecties van stylisten en vintage lovers waarmee Leoni bevriend is. “Het is een bonte mix van high end fashion en vintage stukken.”

de-garage-mokum-sale-go-with-the-vlo

De Garage Mokum in het hart van de Amsterdamse Pijp: je blijft er parkeren.

de-garage-mokum-roze-bril-sale-go-with-the-vlo

Snoepkleuren doen de grauwheid van januari even vergeten.

de-garage-mokum-kleding-sale-go-with-the-vlo

Laat Leoni’s modevrienden aub vaker hun kasten uitmesten, hun afdankertjes zijn goud.

de-garage-mokum-vintage-kleding-go-with-the-vlo-2

Tijdens de wintersale zakken de prijzen bijna door de vloer.

de-garage-mokum-vintage-amsterdam-go-with-the-vlo

Shoppen moet gezellig en low-budget zijn, vindt Leoni.

Deze week gaat De Garage Mokum extreem low-budget tijdens een grote wintersale. Indien je bibberende lichaam wel wat extra verwarming kan gebruiken, moet je beslist een kijkje gaan nemen. Leoni: “Je krijgt bijvoorbeeld extra korting op wollen vesten, die kosten nog maar vijf euro per stuk. Sjaals kosten nog minder: één euro.” De Amsterdamse vindt het hartstikke leuk als je langskomt. “Ik noem De Garage Mokum geen winkel maar een huiskamer. Gezelligheid staat voorop. Dus trek je jas uit, drink een kopje koffie en val aan op de rekken!”

De Garage Mokum
St. Willibrordusstraat 109
1073 VB Amsterdam
Facebook-pagina: VintageWearhouse

Even opletten zodat je niet voor een dichte deur staat: De Garage Mokum is alleen op de donderdagen geopend van 14.00 tot 19.00 uur en op de zaterdagen van 13.00 tot 16.00 uur.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑