...

Gespot Rotterdam Vintro design kast go with the vlo 2

Gepubliceerd op 13 augustus, 2016 door Danny Post

1

Wie verleent deze seventies bink onderdak?

Vintro-design grossiert in te gekke vintage meubels. Neem nu deze kast. Wat een knapperd. Welke vlooier parkeert hem in zijn of haar woonkamer? 

Op woensdag bezocht ik voor een reportage (dit najaar te lezen op Vlo) de luitjes van Vintro-design. Veel te mooie vintage meubels, veel te gezellig en dus ben ik veel te lang blijven plakken. In een hoek van hun showroom in Rotterdam-Kralingen zag ik deze sensationele kast staan. Vintro-eigenaar Richard Mirck vond hem in een woonhuis dat volstond met seventies designstukken. Ik heb zelf helaas al twee kasten in mijn woonkamer dus ik moest met pijn in mijn hart bedanken, maar een van jullie heeft vast en zeker nog wel een plekje over.

Seventies kast go with the vlo Vintro design

Bij Vintro-design hebben ze ook nog een matching tafel en stoelen in de aanbieding.

De kast staat al eventjes te koop, maar is niet op de site van Vintro-design te bekijken. Vandaar deze plug op Vlo. Wie grijpt deze buitenkans om zo’n muur van palissander te bezitten? De tekening van het hout is subliem en je kunt er zo ongeveer je hele huisraad in kwijt. Het volume is enorm. Hoe groot de kast exact is, kan ik je niet vertellen. Ik vergat er op woensdag naar te vragen en omdat Richard dit hele weekend in Birmingham zit, kan hij de kast nu ook niet opmeten. Hij is ergens tussen de twee en drie meter breed. Als je de precieze afmetingen wilt weten, moet je Richard even mailen en dan komt hij er nog deze week op terug. De vraagprijs is 650 euro, maar volgens de sympathieke Rotterdammer valt er te onderhandelen. Doe je best!

Contactgegevens: vintro-design.nl.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑