...

SOS vintage Heilige graal zoektocht go with the vlo

Gepubliceerd op 12 juli, 2016 door Danny Post

1

Welke vintage spullen zoek jij nog? Meld het Vlo!

Wanneer je van vintage houdt, heb je meestal een verlanglijstje. En daarop staan altijd enkele dingen die je maar niet kunt vinden, hoe hard je ook speurt. Doe een oproep op Go with the Vlo en reken af met die slepende gevoelens van frustratie.

Ik krijg soms mails van lezers die al jaren op zoek zijn naar een bepaald vintage object. Wat er gezocht wordt, is heel uiteenlopend. De een is zwaar geïrriteerd dat een zeldzaam model Gispen-stoel hem steeds ontglipt, de ander mist nog één kopje van een oud servies en weer een ander trekt elke kringloop uit elkaar in de hoop dat ze in een hoekje een complete Magische Speelboom vindt (deze klassieker uit de seventies is vorig jaar opnieuw uitgebracht, maar dat is toch niet helemaal hetzelfde). Het bracht me op het idee om ergens in de komende weken een reportage te maken waarin lezers van Go with the Vlo een oproep kunnen doen.

Verzamelen Heilige Graal go with the vlo retro

Is je verlanglijstje lang en flip je ervan dat je zoektocht niets oplevert? Laat Go with the Vlo je helpen.

Heb ook jij een heilige graal die je maar niet kunt vinden? Vreet de frustratie aan je? Mail mij dan: info@gowiththevlo.nl. Omschrijf duidelijk wie je bent, wat je precies zoekt, waarom dit voorwerp je leven compleet zou maken en op welk mailadres mensen jou kunnen bereiken. Vergeet niet een gezellig kiekje van jezelf mee te sturen plus enkele foto’s van jouw object of desire. Tussen de tienduizenden lezers van Go with the Vlo zit vast iemand die zoiets heeft staan en er mogelijk vanaf wil. Of wellicht kan iemand je op het spoor zetten van een winkel of website die verkoopt wat jij zoekt. De leukste zoekertjes plaats ik hier in de nieuwe rubriek SOS vintage. Wij vlooiers moeten elkaar helpen!

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurOne Response to Welke vintage spullen zoek jij nog? Meld het Vlo!

  1. Pingback: Wie helpt Geneviève aan een sexy bar cart? | Go with the Vlo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑