...

Free Vlo Gratis vintage teddybeer Free Vlo go with the vlo

Gepubliceerd op 16 september, 2018 door Danny Post

0

Wil jij deze oude teddybeer gratis hebben?

Vandaag start ik de nieuwe rubriek Free Vlo waarin ik af en toe gratis dingen zal weggeven. Eerste in de rij is deze stokoude teddybeer. Wil jij hem? 

Tijdens mijn strooptochten langs kringlopen en vlooienmarkten koop en vind ik van alles. Omdat ik onmogelijk alles zelf kan houden én om jullie te bedanken voor jullie trouw en enthousiasme, heb ik de weggeefrubriek Free Vlo bedacht. In deze rubriek zal ik voortaan regelmatig oude objecten in de etalage zetten die je voor nop van me mag overnemen.
Ik begin met deze bejaarde teddybeer, die ik enkele maanden geleden vond op de Brusselse Vossenmarkt. Hij was door een verkoper bij de boom gegooid vanwege enkele kleine gebreken. Teddy keek me zo verdrietig aan dat ik hem redde van een wisse dood in de vuilcontainer.

Vintage teddybeer gratis Free Vlo go with the vlo

Toen hij me zo treurig aankeek, kon ik hem niet laten liggen.

Teddybeer Free Vlo gratis vintage go with the vlo

Ben jij handig en kun je hem repareren?

Helaas heb ik al twee andere oude teddyberen, dus het wordt nu toch tijd om een ander baasje voor hem te zoeken. Wat mankeert er aan deze met stro gevulde kerel, die vermoedelijk in de jaren dertig het levenslicht zag? Twee dingen. Zijn nek is na een ongelukje lelijk gerepareerd met enkele grove steken. Dit moet even beter gedaan worden. Verder mist hij een oor.
Wie geeft Teddy een nieuw thuis en herstelt zijn zelfvertrouwen?

Zie jij er een leuk opknappertje in? Mail naar info@gowiththevlo.nl en dan kun je hem gratis bij mij in Schiedam ophalen. Ik kan de beer ook opsturen, maar dan komen er verzendkosten bij.

Update: Teddy is inmiddels geadopteerd door een lezeres. Bedankt voor al jullie mailtjes!

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑