...

MCB Vintage-per-Kilo

Gepubliceerd op 5 december, 2015 door Marie-Cecile Beniers

1

Win een kilo vintage kleding!

Op 19 en 20 december is er weer een verkoop van Vintage per Kilo, een topaanbod van tweedehands kleding voor vijftien euro per kilo. Perfect om nog last minute een kerstoutfit te scoren, want er hangt dat weekend ook een hele partij feestkleding. En het beste nieuws: wij mogen drie lezers blij maken met een gratis kilo!

Nog steeds geen idee wat je nu draagt tijdens de kerstdis? En moet je ook nog bedenken in welk ensemble je straks de show steelt als er wordt afgeteld naar het nieuwe jaar? Ruby en Serge, de mensen achter Vintage per Kilo, helpen je graag een handje. Zij toveren het laatste weekend voor de feestdagen de Schram Studio’s in Amsterdam-Noord weer om tot één grote kledingzaak waar het goed vintage shoppen is. Een enorme collectie van tweedehands kleding gaat er weg voor vijftien euro per kilo.

Vintage-per-Kilo

Mag jij hier straks een kilo gratis shoppen?

Vintage-per-Kilo

Toffe jurkjes en héél veel gala.

En speciaal vanwege Kerst en Oud & Nieuw hangt er ook een grote partij feestkleding. Ruby van Vintage per Kilo: “In deze Kersteditie hebben we feestkleding en andere vintagestijlen van de jaren veertig tot en met tachtig uit maar liefst zeven verschillende landen. Tussen de feestkleding vind je ook veel galastukken. Ik ben zelf heel blij met de jurken die we deze editie hebben.” Dus, ga je voor een fifties Hollywood-look of meer voor seventies disco-outfit? Het kan allemaal. En gezien de prijs, kan het ook best allebei!

Mannen moeten mee
Een knus, warm en gezellig shoppingevent met een feestelijk kerstsausje eroverheen, dat is wat Vintage per Kilo voor deze editie in petto heeft. Heeft Ruby misschien een stylingtip voor vintageliefhebbers? Waarin ziet zij hen het liefst met de feestdagen? Ruby: “Vrouwen altijd sexy en kleurrijk gekleed, mannen graag in een stoere en sterke outfit!” Maar bovenal: “Trek altijd aan waar je je lekker in voelt, mix jouw stijl met unieke stukken vintage. Wij persoonlijk houden van contrasterende motieven en kleuren.” Die twee zul je bij de eerstvolgende Vintage per Kilo-sale zeker terug zien.

Vintage-per-Kilo

Wikken en wegen: wat neem je allemaal mee naar huis?

Vintage-per-Kilo

Dankzij Vintage per Kilo zitten ook de mannen er deze winter warmpjes bij.

Vintage-per-Kilo

Niet naast je schoenen gaan lopen.

Maar wie denkt dat het vooral een parade aan retroprintjes en bloesjes met muntkragen is, heeft het mis. Juist de veelzijdigheid maakt Vintage per Kilo een feestje om te shoppen. Jurken, grote vesten, strakke bloesjes, jasjes, colberts en retro sportkleding, het hangt er allemaal. Plus de nodige schoenen, tasjes, riemen en hoeden. Ook mannen kunnen er goed shoppen. Ruby: “Voor de heren gaan de bekende categorieën mee zoals truien, vesten, jassen, tops, overhemden, sport maar ook de twee- of driedelige pakken, tweed, en black suits.”

Kies je eigen retrostijl
Voor de lelijke retro kersttruien die ook dit jaar nog steeds niet aan populariteit hebben ingeboet, ben je echter bij Vintage Per Kilo aan het verkeerde adres. In hun grote aanbod ontbreken die. Sowieso zijn Serge en Ruby wars van alle hypes. Ruby: “We doen nooit mee aan trends, en kopen daarop ook niet in. Ons aanbod bestaat uit wat we vinden tijdens onze inkooprondes. Mocht je items vinden die in een trend vallen dan is dat toevallig.”

Vintage-per-Kilo

Wie is de winnaar van de Roze trui?

Vintage-per-Kilo

Vintage per Kilo: zwaargewicht in tweedehands fashion.

Kledingtrends en -hypes zijn dus niet aan het kleurrijke duo besteed. Wat hen betreft gaat het om een eigen stijl, dat is waar ze voor staan en wat ze toejuichen. Ruby: “Wij promoten juist een eigen stijl, het volgen van trends gaat volkomen langs ons heen!” Volgens hen is juist die eigen stijl hun grote kracht. “Door altijd onze eigen stijl aan te houden en in te kopen wat wij leuk en mooi vinden hebben wij onze eigen fanbase opgebouwd, onze focus ligt altijd op de liefde voor echte vintage en een eigen stijl durven uitdragen.”

Go with the Vlo mag drie mensen blij maken met een gratis kilo kleding, zij hoeven één kilo niet af te rekenen bij de kassa. Wil je kans maken? Deel dan dit artikel op Facebook en like onze Facebookpagina. Op 15 december maken wij de drie winnaars bekend. 

 

Vintage per Kilo
Grasweg 48 – 52
1031 HX Amsterdam-Noord, er is een speciale gratis shuttledienst die je van het pontje naar de Schram Studio’s (en terug)brengt
(pinnen is mogelijk)
Ook het volgende jaar zal er regelmatig een verkoop worden gehouden. Check vintageperkilo.com voor data en locaties.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurOne Response to Win een kilo vintage kleding!

  1. Marcel says:

    Oude meuk en je moet goed uitzoeken want veel is kapot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑