...

Vlo nieuws

Gepubliceerd op 24 juni, 2016 door Danny Post

0

Word jij de nieuwe Gondelier van Utrecht?

Arjen de Gondelier van Utrecht stopt ermee. Wil jij zijn droombaan en twee schitterende Venetiaanse gondels overnemen? Reageer dan nu. 

Foto’s: De Gondelier van Utrecht

Tien jaar lang voer de sympathieke Arjen door de Utrechtse grachten met zijn gondels. En in die periode bracht hij honderden bruidsparen in stijl naar het stadhuis en trakteerde hij nog veel meer andere mensen op een romantisch tochtje dat ze niet snel zullen vergeten. Maar hij houdt ermee op, vertelt hij op zijn Facebook-pagina. “Na tien seizoenen – met een pauzejaar – heb ik besloten om na dit vaarseizoen te stoppen met De Gondelier van Utrecht! Dit in verband met een kans die ik niet wil en kan laten lopen. Ik heb echt tien prachtige jaren gehad, de meest bijzondere en hartverwarmende dingen mogen meemaken. Dankbaar om dit te doen en voor jou een unieke kans om in te stappen in dit bijzondere initiatief, al zeg ik het zelf, haha!” Want ja, je leest het goed: Arjen biedt jou zijn job aan. Hij is dringend op zoek naar iemand die het volgende vaarseizoen de romantiek in de grachten voort wil zetten.

Gondelier Utrecht go with the vlo

Wie wil er nog naar het veel te drukke Venetië als je ook een gondeltochtje kunt maken in Utrecht?

Gondelier Utrecht go with the vlo 2

Na tien jaar neemt Arjen met pijn in zijn hart afscheid van zijn geliefde grachten.

Gondelier Utrecht huwelijk go with the vlo

Alles is liefde aan boord.

Gondelier Utrecht go with the vlo liefde

Als gondelier is elke dag de mooiste dag van hun én jouw leven.

Gondelier Utrecht gay huwelijk go with the vlo

Op het Utrechtse stadhuis zijn ze dolgelukkig met alle klandizie die Arjen aanlevert.

Wat kun je verwachten als je Arjens bedrijf overneemt? “Twee originele Venetiaanse gondels waarvan één nagenoeg antiek, twee ligplaatsvergunningen, twee exploitatievergunningen, een opstapplaats in hartje Utrecht, een website met reserveringsfunctie, tien jaar naamsbekendheid en altijd leuke mensen aan boord. Iedere dag en iedere boeking is anders. Bovendien is Utrecht de mooiste stad van Nederland om doorheen te varen.” Lijkt het je leuk, maar is je enige vaarervaring het aanduwen van een plastic bootje in je badkuip? Geen nood. “Tot het einde van dit seizoen wil en kan ik je zelfs lesgeven in het besturen van een gondel!”

Interesse in een bestaan als gondelier? Je kunt Arjen mailen: arjen@degondeliervanutrecht.nl. Ondertussen zal hij dit lopende seizoen gewoon afmaken tot medio oktober. Reserveer op tijd als je een keer met hem mee wil, want de belangstelling is altijd enorm: degondeliervanutrecht.nl.

 

Gondelier van Utrecht go with the vlo zomer

Dit kan jouw nieuwe kantoor worden…

De gondelier van Utrecht zon go with the vlo

Wat een vrijheid!

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑