...

Tip! Renoir taxatiedag kringloop Het Goed Vlaardingen

Gepubliceerd op 14 november, 2014 door Danny Post

Zaterdag taxatiedag

Morgen speelt kringloop Het GOED in Vlaardingen opnieuw Kunst & Kitsch-je. Een erkend taxateur kijkt of er tussen jouw spullen een verloren topstuk schuilgaat. Kom jij misschien steenrijk en stuiterend van geluk weer naar buiten?

Op de Braderie de Lille een bijzonder landschapje op de kop getikt? Jezelf altijd afgevraagd of dat erfstuk van oma van een schalkse boerin meer was dan goedbedoeld amateurisme van een buurman? Grijp dan morgen je kans. Op zaterdag 15 november organiseert kringloop Het GOED weer een grote taxatiedag. Tussen 10.30 en 16.00 uur kunnen geïnteresseerden hun items door een professionele taxateur laten bekijken. En niet alleen schilderijen.  Van laat-Romeinse eierdopjes tot een marmeren schouw, alles mag je ter toetsing voorleggen. Enige dat niet welkom is, is een aanhangwagen met daarop de volledige inhoud van je zolder. Per persoon mag je maximaal drie artikelen meenemen zodat iedereen een eerlijke kans krijgt.

Bronzen beeld kringloop Vlaardingen taxatiedag

Schiet jij morgen in de roos bij kringloop Het GOED?

Taxatiedag Het Goed Vlaardingen

Who’s bad? In dit geval kan ook een niet-taxateur die vraag beantwoorden.

Overigens zijn we er zelf niet bij. Hoewel we minimaal drie onontdekte Rembrandts aan de muur hebben hangen, gaan wij morgen naar de MEGA rommelmarkt in Den Bosch. Zes hallen, 2500 kramen, daar móeten schatten voor een volgende taxatiedag te vinden zijn.

Kringloop Het GOED
Heliniumweg 8
3133 AX  Vlaardingen
Tel. 010-4602599
hetgoed.nl
 
Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

Tags: , , ,


Over de auteurOmhoog ↑