...

Gespot vintage-lampenkap-het-goed-vlaardingen-go-with-the-vlo

Gepubliceerd op 14 maart, 2017 door Danny Post

0

Zet jij dit voorjaar de bloemetjes binnen?

De lente kondigt zich aan bij kringloop Het Goed in Vlaardingen. Op de lichtafdeling staat een prachtige oude bloemenlamp in bloei. Voor 12,95 euro mag je haar plukken.

Ik heb zelf al een oude bloemenlamp in de woonkamer staan. Enige jaren terug ook gekocht bij Het Goed, maar dan in Schiedam. Toch moet ik er altijd even aan snuffelen als ik er eentje zie. Ik vind de granny chic van bloemenlampen zo vreselijk gezellig. En ze zijn prima in een modern interieur te zetten. Af en toe kom je een exemplaar tegen dat extra bijzonder is. Zoals deze lamp die ik gisteren op de bovenverdieping van Het Goed in Vlaardingen zag. Prijs: 12,95 euro.

vintage-lamp-jaren-vijftig-bloemenkap-go-with-the-vlo

Wat een lamp. Zo worden ze bijna niet meer gemaakt.

Ik hoef er niet heel veel woorden aan vuil te maken, want ik denk dat je zelf ook wel begrijpt waarom de lamp eruit springt. Die kap! Ik heb een grondige inspectie gedaan en de stof is gaatjesvrij en schoon. Gelet op het motief denk ik dat de lamp uit de jaren vijftig stamt, misschien nog wel eerder. Fluitend als de vogeltjes op de kap liep ik de deur uit. Ik weet zeker dat deze schoonheid in no time weer helemaal zal opbloeien in het huis van een liefhebber.

Kringloopwinkel Het Goed
Heliniumweg 8
3133 AX Vlaardingen
Tel. 010-4602599
hetgoed.nl

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑